//set your background image

Çka e bën TRESOR të veçantë?

Hidroizolim PVC nga kompania Zvicerane SIKA AG.

Muratim me blloqe XELLA-SILKA që ofron izolim të lartë akustik dhe termik.

Dritare me profil të prodhuesit Gjerman VEKA me xham ekologjik.

Ndarje të banesave me muratim të dyfishtë për të ofruar privatësi.

Shërbimet e veçanta në kompleksin

Kompleksi do të ketë një sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje dhe shërbimesh 24h për banorët e saj.

MIRËMBAJTJE 24H

Mirëmbajtje 24h të kompleksit dhe të ashensorëve

Kamera të sigurisë

Hapësira të monitoruara nga kamerat e sigurisë.

Parkingje për veturën tuaj

Kompleksi posedon 120 parkingje nëntokësore.

Një kopësht për fëmijë

Një kopsht me lodra për fëmijët tuaj pa qasje të automjetëve.

Shkarko katalogun duke klikuar më poshtë.

Shkarko..